Ágazati szakrendszerek tervezése, fejlesztése

Célunk az, hogy az elkészített rendszer hatékonyan támogassa az üzleti folyamatokat, és hozzájáruljon az Ön üzleti értékeinek növekedéséhez.

Az ágazati szakrendszerek tervezése és fejlesztése komplex folyamat, melynek részelemeit mi mind ismerjük, tudjuk, értjük és szakértelemmel végezzük.

Szükséges a termékéletút tervezése, a fejlesztési feladatok definiálása és priorizálása, a nemzetközi trendek figyelembevétele, az integrációs lehetőségek feltérképezése, az infrastruktúra skálázása, a monitoring módszertan kidolgozása és az informatikai fejlesztések megvalósítása.

A rendszertervezés és rendszerfejlesztés egy komplex feladat, amely számos aspektust tartalmaz. Az alább kifejtett területek mindegyike kulcsfontosságú a sikerhez. Továbbá az üzleti értékek mentén történő priorizálás segít abban, hogy a fejlesztési erőforrásokat a leghatékonyabban használjuk fel.

Mi ebben segítünk: 

  • A termékéletút tervezése során felvázoljuk – mert ez elengedhetetlen –, hogyan fog működni a rendszer az indulástól a végállapotig. Ez magában foglalja a tervezett funkciók, felhasználói élmény, adatáramlás és a rendszer teljesítményét érintő szempontokat. A tervezés során figyelembe kell venni az üzleti célokat és az ügyfél igényeit is.
 
  • A fejlesztési feladatok definiálása és priorizálása kritikus lépés a projekt sikerének szempontjából. Fontos azonosítani azokat a funkciókat és feladatokat, amelyek a legnagyobb üzleti értéket hozzák, és ezeket előtérbe helyezni. Az azonosításukat követően Önnel együtt tervezzük meg a kulcsfontosságú lépések sorrendjét és ütemezését. Cége trendanalízis-készítése során figyelembe vesszük az iparágban zajló nemzetközi változásokat, a legújabb fejlesztéseket. Ez lehetővé teszi, hogy a fejlesztendő rendszer olyan technológiákra és megoldásokra épüljön, amelyek versenyképessé teszik a terméket a globális piacon.
 
  • Az integrációs lehetőségek feltérképezése elengedhetetlen ahhoz, hogy az Ön cégének egyedi igényeire szabott rendszer sikerrel működjön. Fontos megvizsgálni, hogy hogyan tud kommunikálni más rendszerekkel és platformokkal, mivel ez gyakran kritikus a hatékony működéshez. Gondoljon csak arra, hogy adóügyeit már mind online kell intézni. Annak lehetőségét már a NAV megteremtette, hogy az egyes cégek közvetlenül becsatornázhassák a számlázási folyamataikat. Mi segítünk minden ilyen lehetőséget feltárni és megvalósítani, hogy a jövőben mindent egy felületen megoldhasson.
 
  • A megfelelő IT infrastruktúra skálázása fontos ahhoz, hogy a rendszer megfelelő teljesítményt nyújtson, és képes legyen kezelni a növekvő terhelést. Ez magában foglalhatja a szerverek, adatbázisok és hálózatok optimalizálását. Az ezzel kapcsolatos tanácsadás, javaslatok megfogalmazásán túl, igény szerint konkrét ajánlatokat gyűjtünk Cége számára ennek megteremtéséhez.
 
  • A monitoring módszertan kidolgozása szükséges ahhoz, hogy folyamatosan figyelemmel lehessen kísérni a rendszer teljesítményét és stabilitását. Ez lehetővé teszi az időben történő beavatkozást, ha bármilyen probléma merülne fel. Azonban mi azon leszünk, hogy ilyen ne forduljon elő és a monitoring az Ön számára cégének sikerességéről adjon képet.
 
  • Az informatikai fejlesztések során a tervezett funkciókat és rendszereket kell megvalósítani a tervezési és fejlesztési szakaszokban meghatározottak alapján. Fontos, hogy a fejlesztési folyamat során rendszeresen történjenek ellenőrzések és tesztek, hogy biztosítsuk a megfelelő minőséget és funkcionalitást. Segítünk meghatározni a kritikus pontokat, beavatkozási fázisokat, hogy zökkenőmentes lehessen az átállás.
Scroll to Top