Üzletmenet támogatása szoftverrel adatokra építve

MI OLVASHATÓ KI AZ ADATOKBÓL? HOGYAN LESZ BELŐLE INFORMÁCIÓ?
[reading_time]
[reading_time]

Mi olvasható ki az adatokból? – többek között erre is választ kaphattak azok, akik részt vettek Kocsis Dávid ügyvezető, senior tanácsadó előadásán, amit az ElectroSUB 2023-as konferenciáján tartott. Ha lemaradt volna vagy újra olvasná az előadást, itt megteheti.


electroSUB konferencia 2023 - Kocsis Dávid előadása - MI OLVASHATÓ KI AZ ADATOKBÓL?

Adatok mindenhol keletkeznek, ha tudunk róla, ha nem, azonban önmagukban még nem elegendőek a sikerhez. Transzformálni kell őket információvá, hogy segítsék az üzletmentet. Mi is az az üzletmenet? Egy cég működésének jellemzői. Még azok a vállalkozások is rendelkeznek üzletmenettel, akik nem vetették azt papírra, nem alakították ki virtuálisan.

Az üzletmenet során keletkeznek az adatok. Lehet, hogy valakinek csak fejben vannak meg, másoknak papíron, a digitalizált cégeknél pedig a szervereken vagy a felhőben. A forma mindegy is, akkor is értke van, ezért el kell kezdeni tudatosan gyűjteni. Amikor már elegendő adat van és strukturáltak is, abból lesz információ, amiket már tudunk elemezni. Ezek eredménye pedig már a döntéstámogatást szolgálja. Amire pedig az üzletfejlesztés épül.


hogyan lesz az adatokból információ

Mivel is lehet fejleszteni, milyen lehetőségek vannak az adatokban?

A teljesség igénye nélkül pár terület, ahol mind-mind segíthetnek az adatok: hatékonyságnövelést lehet vele elérni, de a piaci részesedés növelésére is fordítható, vagy akár üzletszerzésre.. Megalapozhatja egy új termék fejlesztését, ami ma már szinte minden piaci szereplő számára elengedhetetlen lépés időről-időre, hogy talpon maradhasson.Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, esetleg kérdései vannak vegye fel velünk a kapcsolatot!

Megosztom ezt a bejegyzést!

További népszerű bejegyzések

Elérhetőségeink:

Scroll to Top