Ezüst jelvényt kapott Kocsis Dávid

KeyResultServices-Kocsis David-HTE-ezust jelveny
[reading_time]
[reading_time]

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) a szervezetben végzett kiemelkedő és eredményes társadalmi munka elismerésére ezüst jelvényt alapított, és ad át minden évben az arra érdemeseknek. 2024-ben Kocsis Dávid a Key Result Services Kft. ügyvezetője is kiérdemelte ezt a díjat közösségépítő munkájával és aktív szerepvállalásával.

Dr. Kis Gergely alelnök (balra) adta át Kocsis Dávidnak a HTE ezüst jelvényét kimagasló társadalmi munkájáért

A díjakat dr. Kis Gergely alelnök adta át a május 30-án tartott HTE Közgyűlésen. Az ezüst jelvényen túl, az arany jelvények, a Diplomaterv- és Szakdolgozat pályázat 2023., a Pollák-Virág díj, a Puskás Tivadar díj és a HTE Életmű díj kihirdetésére is sor került.

Mivel érdemelte ki Kocsis Dávid?

Az elmúlt években többek között azzal segítette a szervezet munkáját, hogy több szakmai konferencia szervezésében vett részt, valamint előadásokat tartott szakértőként.

„Örömömre szolgált, hogy felterjesztettek a díjra és büszkeséggel vettem át. A digitalizáció korszakát éljük, küldtetésemnek érzem támogatni az ebben rejlő lehetőségek kihasználását és elérését mindenki számára.”

Ezen események között volt, a 2023-as Electrosub Konferencia, ahol az üzletmenet szoftveres támogatásáról, valamint arról adott elő Kocsis Dávid, hogy mi olvasható ki az adatokból. A rendezvényről írt rövid összefoglalót itt olvashatja.

A 2023-as HTE Infokom Konferencián Kocsis Dávid a DATA-EDIH bemutatására szolgáló szekcióban tartott előadást „Mi olvasható ki az adatokból, avagy fejlesszük vállalkozásunkat az adatokra építve” címmel. Az eseményről a HTE oldalán olvasható bővebben.

A 2022-es Infokom Konferencián pedig Szuperszámítógépek és nagy adat(vagyon)ok szekció tárvezetőjeként vállalt szerepet. E mellett az ez évi konferencia szervezőbizottságában is benne volt és aktívan segítette a munkát a cégvezetés teendői mellett. A 2022-es Infokomról itt olvashat.

A Key Result Services csapata a DATA-EDIH projekttel szinergiában a mai napig támogatják és dolgoznak a HTE tagság fejlesztésén.

Megosztom ezt a bejegyzést!

További népszerű bejegyzések

Elérhetőségeink:

Scroll to Top