Szerepünk a DATA-EDIH-ben

KeyResultServices data-edih szolgáltatásai
[reading_time]
[reading_time]

Személyre szabott tanácsadási szolgáltatást nyújtunk, megoldást és támogatást a DATA-EDIH projektben részt vevő cégeknek. Sok éves tapasztalatunknak és kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően minden felmerülő kérdésre választ adunk. Legyen szó szervezeti átalakításokról vagy vezetői döntéstámogatásról, cégünk az üzletfejlesztéstől a stratégiák kialakításáig mindenben partnere lehet vállalkozásának.

Kollégáinknak számos alkalommal volt lehetőségük hazai és uniós pályázatokban részt venni, és azokat a tapasztalatokat melyeket ott gyűjtöttek, egy új hazai és uniós pályázatban hasznosítják. A Data-EDIH-ben Magyarország Kormánya és az Európai Unió a társfinanszírozók. A résztvevő cégeknek a pályázat nyújtotta szolgáltatások térítésmentesek, mert teljes mértékben elszámolhatók a rendelkezésre álló „de minimis” vagy innovációs keret terhére.

Szolgáltatások, melyeket a pályázat keretein belül nyújtunk

Vezetői döntéstámogatás kialakítása: a szolgáltatás során az ügyfél egy kijelölt kollégájával együtt vesz részt a cég feltérképezésében. Cél az üzleti folyamatok felmérése, döntéstechnikai mechanizmusok feltárása. A szolgáltatás része, hogy a vizsgálat után egy úgynevezett „Folyamat fejlesztési javaslat” készül. Ezt az ügyféllel közösen elemezzük, és az elfogadása után folytatódik a közösen elkezdett munka.

Üzletmenet fejlesztése, optimalizálása: itt is egy üzleti elemzéssel és felméréssel kezdődik a szolgáltatás, melyet a jelenleg használt rendszerek megismerése és döntési mechanizmusok feltárása követ. A felmérés és elemzés eredménye az üzleti-, informatikai, folyamatfejlesztési javaslatok meghatározása és megoldások ajánlása, amik mentén elindulhat a közös munka.

Üzleti portfólió fejlesztése: a találkozó alkalmával a rövidtávú üzleti stratégia felvázolása és áttekintése történik meg, majd a fejlesztéshez szükséges belső és külső adatok feltárása következik. Ezek után az adatalapú folyamatok kialakítása és a fejlesztési terv együttesen kerül kialakításra, ami magában foglalja a szolgáltatások és megoldások azonosítását és tervezését is. A megvalósítás már a folyamat befejezése, ebben cégünk az utolsó lépésig jelen van és támogatja az Ön vállalkozását, hogy sikerrel záruljon a fejlesztés.

A fenti szolgáltatások külön-külön is igénybe vehetők a Data-EDIH programban. Bár szorosan összekapcsolódnak az egyes tanácsadói fázisok, nem feltétel mindegyiket kell igénybe venni. Mi azt javasoljuk, hogy kezdje a vezetői döntéstámogatás kialakításával a cégében, majd haladjon tovább. Viszont, ha már erre működő rendszere van, egyből belevághat üzletmenete vagy portfóliója fejlesztésébe, amiben szintén tudunk tanácsot adni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését cégünk vagy a pályázat iránt, illetve ha kérdése lenne kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Megosztom ezt a bejegyzést!

További népszerű bejegyzések

Elérhetőségeink:

Scroll to Top